Usta: Taraftar başını öne eğmesin!

Trabzonspor'da yaklaşan kongre öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavili kulübün başkan adaylarından Muharrem Usta, camiada yükselen birlik çağrıları üzerine konuştu.   Usta, "Biz bu yola çıkmadan önce her türlü açık çeki verdik ancak buna asla ve a

Usta: Taraftar başını öne eğmesin!
Trabzonspor'da yaklaşan kongre öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavili kulübün başkan adaylarından Muharrem Usta, camiada yükselen birlik çağrıları üzerine konuştu.
 
Usta, "Biz bu yola çıkmadan önce her türlü açık çeki verdik ancak buna asla ve asla yanaşılmadı. Yani biz parçalanmış bir camiayı birleştirmek, bir araya getirmek için her türlü fedakarlığı yaptık. Yakında birleşme konusunda yaptığımız çalışmaları kamuoyuyla bütün detaylarını kapsayacak şekilde paylaşacağız. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Trabzonspor'un sorunlarını bilen, bu sorunların üstesinden gelebilecek ve bu ağır yükün altına eliyle değil bütün gövdesi ile girebilecek bir ekip oluşturuyoruz" ifadesini kullandı.
 
TARAFTAR BAŞINI ÖNE EĞMESİN!
 
"Kurdukları ekiple beraber Trabzonspor'un aydınlık günlerini inşa etmeye çalışacaklarını da vurgulayan Usta, "Ben buradan herkese sesleniyorum; hiçbir Trabzonsporlu, hiçbir Trabzonspor sevdalısı başını öne eğmesin. Dik dursunlar. Evet, kulübümüzün problemleri çok büyük ama biz bu problemleri şikayet ederek değil geçmişte yapılan hataları gözden geçirerek doğrular üzerinden yeni bir Trabzonspor oluşturacağız. Mazisinde efsaneler yazan bir Trabzonspor var önümüzde. O dönemin kahramanlarının birçoğu hâlâ aramızda. Onlar nasıl Trabzonspor'un bugün düştüğü duruma üzülüyorsa biz de aynı şekilde bu üzüntüyü kat ve kat yaşıyoruz. Bunları 
sona erdirmek için çabalıyoruz" dedi.
 
ORTAK BİR AKILLA YÜRÜTECEĞİZ
 
Usta şöyle devam etti: "Derdimiz ve önceliğimiz her zaman Trabzonspor'dur. Bizim asla ve asla koltuk sevdamız olmadı, olmayacaktır. Bizim tek bir sevdamız var o da Trabzonspor'dur. Yola çıktığımız arkadaşlarımız ve bize destek veren herkesle, Trabzonspor'un çatısı altında ortak bir akılla yürüyeceğiz. Ne akıl dışı bir yola gireceğiz ne de Trabzonspor markasını değersizleştirecek adımlar atacağız. Biz Trabzonspor'un bütün değerleri ile her zaman görüştük ve görüşmeye de devam ediyoruz. Herkesin fikri bizim için kıymetlidir."
 
EKONOMİYİ DÜZELTECEĞİZ
 
Usta, Trabzonspor'un tüzüğünün dönüşümlü başkanlık sistemine uygun olmadığını vurgulayarak, "Biz Trabzonspor'un bugün bulunduğu ekonomik durumu nasıl düzeltebiliriz, bunun derdindeyiz. İnanın biz ve bu camianın bütün değerleri ekonomik durumdaki kötü tabloyu ortadan kaldırabilmek için uyumuyor sabahlara kadar çalışıyoruz. Herkes şunu iyi bilsin ki ekip arkadaşlarımla birlikte Trabzonspor'u çok daha iyi noktalara getirmek için gereken her türlü mücadeleyi vereceğiz. Biz koltuk aşkıyla yanıp tutuşsaydık bir önceki seçimi alabileceğimizi herkes bilir. Bunca sorun varken bunları bir kenara bırakıp kongreye tüzük tartışması ile mi gireceğiz? Böyle bir şey yapamayız" dedi. (FOTOMAÇ)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler