Usta: Sorun para değil

Muharrem Usta, mevcut durumla ilgili teşhis koydu.   “Trabzonspor’un sorunu para değil” diyen Usta, “Bu kulübün zaten önemli oyunculardan oluşan bir kadrosu var. Sıkıntı para mı, hayır. Burada önemli olan yönetim tarzı. Kaynakları iyi şekilde idare edebil

Usta: Sorun para değil
Muharrem Usta, mevcut durumla ilgili teşhis koydu.
 
“Trabzonspor’un sorunu para değil” diyen Usta, “Bu kulübün zaten önemli oyunculardan oluşan bir kadrosu var. Sıkıntı para mı, hayır. Burada önemli olan yönetim tarzı. Kaynakları iyi şekilde idare edebilmek önemli. Biz bunu yapacağız” yorumunu yaptı. Çok tartışılan Lucescu konusunda ilk kez somut konuşan Usta, “Lucescu’ya ihtiyacımız olduğunu söylediğimiz anda Lucescu gelecek. Taraftarlarımız bundan emin olsun. Ancak bunun sezon sonuna kadar bir dönemi var. Lucescu gibi bir hoca bize 5 yıllık plan için lazım. Kendisiyle bire bir görüştüm. Ligler aynı zamanda bitiyor. Sezon sonu iki taraf için de uygun” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor