Usta: Sorumluluktan kaçmayacağım

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta kongrede konuştu

Usta: Sorumluluktan kaçmayacağım
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un bugün gerçekleştirilen kongresinde mevcut başkan Muharrem Usta açıklamalarda bulundu.

Usta şöyle konuştu;

Eleştirilere cevap vermek için söz almadım. Bu makam eleştirileri gözardı etme makamı. Bu pozisyona gelenlerin tüm bu eleştirileri içselleştirmesi gerekiyor. Sonuç çıkarması gerekiyor. Burada hepimizin çıkaracağı ortak ders en değerli varlığımız bu büyük markamız Trabzonspor için el birliğiyle hep beraber birbirimize ne kadar eleştiri yaparsak yapalım günün sonunda kırıp dökmeden kardeşçe sorumluluk bilinciyle bu makamın altına girmemiz gerekiyor. İster başkanlık ister yönetim koltuğu isterse sıradan vatandaş olarak sorumluluk duygusundan kaçmamamız ve uzak durmamız gerekiyor.

Kongremizin yakışır şekilde geçmesini diliyorum. Bu büyük markayı inşa eden Cemil Usta'lar huzurunda bu büyük kulübün taraftarı olup taraftarı olup canını feda edenlerin huzurundayız. Bir kardeşiniz olarak geldiğimiz günden bugüne kadar gecemizi gündüzümüze katarak bizden önceki başkanlar gibi ateşten bir gömlek giydik. Bu ateşten gömlek her başkanın giydiği bir gömlekti ve yeni seçilecek yönetim de bunu giyecek. Söz veriyorum bugüne kadar hangi sorumluluğu taşıdıysak bundan sonra aynı sorumlulukla yanlarında olacağız. Asla kaçan bir kardeşiniz olmayacağız. Sayın Ahmet Ağaoğlu ve sayın Metin Kaya yeni başkan adaylarımız. Seçimin Trabzonspor adına vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün buradan her 2 başkan adayı ve ekiplerini ve siz değerli arkladaşlarımı bugün oynayacağımız maça davet ediyorum. Kongrelerde tansiyon yükselebilir ama gelin arkasından hep birlikte maçımıza gidelim. 

2 buçuk yıllık bu yolculukta benimle birlikte olan üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. biz hizmet için geldik ve iyi niyetimizden asla kimsenin şüphesi olmasın hakkınızı helal edin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor