Usta: “Sizler Trabzonspor’un adamısınız“

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kulüp çalışanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Usta: “Sizler Trabzonspor’un adamısınız“
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kulüp çalışanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, göreve geldikleri günden bu yana neler yaptıklarını anlatan başkan Muharrem Usta, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine vurgu yaptı.

“Zor günlerden geçiyoruz. Bu günleri hep birlikte aşacağız” diyen başkan Usta, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Hiçbirinizden vazgeçmek gibi bir niyetimiz yok. Herkes bunu böyle bilsin. Tek derdimiz var o da kulübümüzü yeniden ayağa kaldırmak. Peki bu nasıl olacak? İşte sizlerle, bizlerle, taraftarlarımızla, bu camiaya gönül vermiş insanlarla birlikte olacak” dedi.

Geleceğe dair projelerini de anlatan Muharrem Usta, “Bakın arkadaşlar. Şu büyük kulüp altında bulunan herkesle, üreterek kazanmak zorundayız. Bir günümüzü dahi boş geçirmeye zamanımız yok. O yüzden durmayacağız hep birlikte koşacağız. Çünkü bu kulübe sevdalanmış insanlar bizden bir şeyler bekliyor. Sevdalarının yeniden o eski efsane günlerine geri dönmesini istiyor. Bizde bu inanç var. Siz de aynı inançla bizimle beraber olmalısınız” ifadelerini kullandı.

Başkan Muharrem Usta sözlerini şöyle tamamladı: “Şu noktanın çok iyi bilinmesini isterim. Şu ulu çınar altında görev yapan personelimiz ne benim ne de yönetim kurulundaki arkadaşlarımın adamıdır. Sizler Trabzonspor’un adamısınız. Haliyle ‘adamcılık’ yaparak birilerini kayırmak ve kollamak gibi düşüncemiz asla ve asla yoktur. İşini yapan herkes bizim baş tacımızdır. Şimdi laf değil icraat zamanıdır. Trabzonspor’u şahlandırma zamanıdır. Sizlere bu konuda güveniyorum. Allah bizleri mahcup etmesin.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor