Usta: "Şampiyonluğa oynayacağız"

Başkan Muharrem Usta gelecek sezon için umut veren açıklamalar yaptı

Usta: "Şampiyonluğa oynayacağız"
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, camiayı heyecanlandıracak yeni mesajlar verdi. Göreve geldikleri ilk periyotta her açıdan büyük zorluklarla karşılaştıklarını ve bu dönemin belki de kariyerindeki en sıkıntılı süreç olduğunu belirten Bordo-Mavililer’in patronu, “Elbette belli sorunlar olduğunu biliyorduk göreve geldiğimizde. Ancak kağıt üzerindeki problemler sahaya indiğimizde daha da ağırlaştı. Bunları çözmek için harcadığımız enerjiyi doğru bir yapıda takımın başarısı için harcasak bambaşka bir tablo ortaya çıkartabilirdik. Ancak o en büyük sıkıntının olduğu periyodu büyük ölçüde aştık. Artık yavaş yavaş işler istediğimiz gibi gitmeye başladı. Bunun sportif olarak yansımalarını da gördük. Tabii ki birkaç galibiyet Trabzonspor’un beklentilerini karşılamaz ama en azından psikolojimizi çok olumlu yönde etkilediğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

‘Şampiyonluğa oynayacağız’

Göreve gelirken verdikleri sportif ve ekonomik tüm sözleri yerine getireceklerinin de altını bir kez daha çizen Muharrem Usta, özetle şu ifadeleri kullandı: “Ekonomik olarak sözlerini tutan, borçlarını yapılandıran, zamanında ödeme hassasiyetini ortaya koymuş bir Trabzonspor var artık. Bunlar UEFA ile yaptığımız görüşmeler ve devamı için de çok belirleyici. Eğer bugüne kadar büyük bir yaptırımla karşılaşmadıysak sebebi budur. Aynı kararlılığı bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Çünkü büyük, geri dönüşü olmayan paralar harcama devri artık bitmiştir Trabzonspor için. Sportif olarak da bu sezonu olabildiğince iyi bir noktada bitirmek, Avrupa bileti almak istiyoruz. Sonuna kadar bunun peşinde olacağız. Devre arası takviyeleriyle iyi bir iskelet oluşturduğumuza inanıyorum. Bu iskeleti yeni dönemde daha da geliştirerek şampiyonluğa oynayan bir Trabzonspor ortaya çıkartacağız. Yeni stadımızda yeni tarihler yazma sözünü boşa vermedik.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler