Usta rakamları açıkladı

Başkan Muharrem Usta açıklamalarda bulundu

Usta rakamları açıkladı
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta toplantıda Sadri Şener, İbrahim Hacıosmanoğlu ve kendi dönemine ait rakamları basınla paylaştı.

Borç konusunda öncelikle Nuri Albayrak'ı hatırlatan ve ona yapılanların doğru olmadığını belirten Usta ardından tabolaları da göstererek şöyle konuştu;

Sadri Beyin başkanlığı döneminde borcumuz 75 Milyon EURO idi. Hacıosmanoğlu döneminde 156 Milyon Euro’ya çıktı. Bu yönetim felsefesi böyle devam etseydi Trabzonspor’un bugün borcu 250 Bin Euro olurdu. Bugün aynı şekilde yönetim anlayışı devam etseydi Trabzonspor’un borcu 3 katrilyon olurdu. Türkiye'de bir spor yasası çıkarılmaya çalışılıyor. Gelen yönetimlerin mali sorumluluğu olsun. Bu kanun Türkiye’de çıkmıyor. Eğer ahlak, karakter, etik varsa kanuna ihtiyacınız yok. Biz 156 Milyon Euro ile devraldığımız borcu Mart ayı sonuçları ile 150 Milyon Euro civarında bırakacağız. Bu kulüp bizim. Trabzonspor’a zarar verecek en ufak bir şeyin içinde olmadık olmayacağız. Tarihe de böyle geçecek. 

Usta rakamları açıkladı
Usta rakamları açıkladı
Usta rakamları açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor