Usta: Öncelik gidecek futbolcularda

Başkan Usta camiaya umut veren açıklamalarda bulundu

Usta: Öncelik gidecek futbolcularda

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, camiaya umut saçan 2018 mesajları yolladı. Geride bıraktığımız yılın son dönemlerinde çok önemli işlere imza attıklarını ve gözle görülür bir toparlanma sürecine girdiklerini ifade eden Bordo-Mavililer’in başkanı, ligin ikinci yarısında ise işlerin çok daha iyi gideceğinden emin. Kadro yapılanması anlamında önceliği gidecek oyuncuların durumuna verdiklerini anlatan Usta, “Hocamızın düşünmediği, beklentilerimizi karşılayamayan futbolcularımız var. Bu nedenle de onlarla yolları ayıracağız. Bu sayısının 3-4 olması gündemde. Sorunu ortadan kaldırdıktan sonra da transfere yöneleceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Hep temastayız’

Kadroda yaşanacak bu rahatlamanın ekonomik olarak da ellerini güçlendireceğini belirten Muharrem Usta, “Hocamızla sık sık konuşuyoruz, fikir alış-verişi yapıyoruz. Zaten yapılması gereken takviyeler büyük ölçüde belli. O nedenle kısa sürede hocamızın istediği, kadromuzun ihtiyacı olan futbolcuları renklerimize bağlayacağız” dedi.

‘Beraber yürümeliyiz’

Ligin ilk yarısının önemli bir bölümünde camia ile güzel bir birliktelik yaşadıklarını da anlatan Başkan, özetle şu ifadeleri kullandı: “Trabzonspor, Trabzon şehrinin en önemli markası. Zaman zaman kötü sonuçlar olabiliyor ama bu takıma olan sevginin, ilginin önüne geçmemeli. Kişi olarak Muharrem Usta’ya değil, Trabzonspor’a destek versinler ve ilk yarının önemli bir bölümünde olduğu gibi bizim yanımızda olsunlar. Bu destek, her açıdan işimizi çok kolaylaştıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor