Usta Lucescu'ya gitti

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik direktör operasyonu için düğmeye bastı... Usat, kongreden önce ismini açıkladığı tecrübeli teknik adam Mircea Lucescu ile görüşmek için Romanya'ya gitti. Burada Lucescu'ya son bir teklif yapacak olan Muharrem Usta

Usta Lucescu'ya gitti
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik direktör operasyonu için düğmeye bastı... Usat, kongreden önce ismini açıkladığı tecrübeli teknik adam Mircea Lucescu ile görüşmek için Romanya'ya gitti. Burada Lucescu'ya son bir teklif yapacak olan Muharrem Usta, 3 yıllık sözleşme teklif edecek. 
 
Yeni maceraya hazır 
Önceki gün yaptığı açıklamada, "Yeni bir macera için kendimi hazır hissediyorum" diyen Rumen teknik adamın, Trabzonspor'un teklifine sıcak baktığı öğrenilirken, istediği 100 milyon dolarlık bütçenin detayları da masaya yatırılacak. G.Saray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan Lucescu, Shakhtar ile 10 yılda 14 kupa (UEFA, 6 lig, 4 kupa ve 3 süper kupa) kaldırmayı başardı. 
 
Aceleye gerek yok 
Başkan Usta, Lucescu le görüşmek için gittiği Romanya'dan taraftarlara bir mesaj yollayarak, "Özellikle devre arasında acele ile yapmamız gereken bir şey yok. Hoca konusunda doğru karar için bin düşünüp bir kez yapmamız lazım. Biraz sabır" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor