Usta Lucescu hayalinden vazgeçmiyor

3. haftada Konyaspor’a deplasmanda 2-0 yenilen Trabzonspor’da moraller dibe vurmuş, küme düşme korkusu tavan yapmıştı.   Ancak Bordo-Mavililer Avni Aker Stadı’nda oynadığı 3 kritik maçın 2’sini kazanarak hayata döndü, derin bir nefes aldı. 9 günde sırasıy

Usta Lucescu hayalinden vazgeçmiyor
3. haftada Konyaspor’a deplasmanda 2-0 yenilen Trabzonspor’da moraller dibe vurmuş, küme düşme korkusu tavan yapmıştı.
 
Ancak Bordo-Mavililer Avni Aker Stadı’nda oynadığı 3 kritik maçın 2’sini kazanarak hayata döndü, derin bir nefes aldı. 9 günde sırasıyla Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş ve Sivasspor ile kozlarını paylaşan Bordo-Mavililer, sadece erteleme maçında lider Kartal’a boyun eğdi. Ateş hattında olan Mersin ve Sivas’ı devirdi. Fırtına kazandığı iki önemli galibiyetle birlikte puanını 33’e yükseltirken, puan cetvelinde 10. sıraya çıktı. Küme düşme potasından tamamen uzaklaşan Trabzonspor’da artık gelecek sezonun hesapları yapılmaya başlandı.
 
YILDIZLAR SATILIRSA...
 
Başkan Muharrem Usta’nın bizzat kurduğu 12 kişilik oyuncu izleme ekibi yurt dışında çalışmalarını sürdürürken, yönetim sürekli rapor veriliyor. Bordo-Mavililer, transfere erken başlamaya hazırlanıyor. Belçika, Hollanda ve Almanya’daki gurbetçi oyuncuların yanı sıra maliyeti uygun olan yabancı isimlerle de kısa zaman içinde görüşmeler başlanacak. Cardozo gibi piyasası olan futbolcuların satılması halinde kadroya 1-2 yıldız takviyesinin yapılması da planlanıyor.
 
HOCA KONUSU DA GÜNDEMDE
 
Trabzonspor’un 50. yılına denk gelen 2016- 2017 sezonunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen yönetim, gizli gizliye teknik direktör konusunu da yeniden gündeme aldı. Başkan Muharrem Usta’nın, Lucescu hayalinden vazgeçmediği kulislerde konuşulurken yerli ve yabancı pek çok teknik adamla görüşme yapılacak. Mayıs’ta lig bittikten sonra Fırtına’nın yeni hocası hemen açıklanacak. Bordo-Mavililer büyük hazırlık içinde olduğu gelecek sezon öncesi kesinlikle vakit kaybetmek istemiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor