Usta: Konyaspor Başkanı buna onay vermez"

Muharrem Usta: Yanlışlık olması lazım. Konyaspor Başkanı bilet fiyatının bu rakama onay vereceğini sanmıyorum.

Usta: Konyaspor Başkanı buna onay vermez"

HABER61 / ÖZEL HABER / TUNCAY LAKOT

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Trabzon kent Müzesi'nin açılışına katıldı.

Muharrem Usta, Konyaspor'un Trabzonsporla oynayacağı maçın bilet fiyatının 900 TL olarak belirlenmesi konusunda Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.


Muharrem Usta, "Konya futbolda güzel işlere imza atmış ve bu açıdan benim takdir de ettiğim bir şehir. Herhalde böyle bir şey yapmamışlardır demek istiyorum. Konyaspor böyle birşeyi yapmaz orada bir yanlışlık olmuş olmalı. Hayatlarında herkes yanlışlık yapmıştır.  Bu yanlıştan geri dönecekelerin düşünüyorum. Her kulübün çeşitli sorunları oluyor bu başka bir şey. Kulüplerin birbirleriyle olan ilişkilerine anlayış göstermesi lazım. Biz futbolun marka değerini konuşuyoruz. Bu yaşanan dünyada belki de ilk kez olan bir şey olabilir. Adını bile konuşamıyorum. Konyaspor Başkanı Ahmet bey nasıl oldu da buna onay verdi anlamıyorum. Başkanın bundan haberi olduğunu düşünmüyorum ve buna ihtimal vermiyorum. Yönetimden arkadaşlarımız ulaşmaya çalıştı henüz bir netice alamadık ama çözeceğimizi düşünüyorum." dedi. 

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler