Usta, Hekimoğlu'na kapıyı kapattı!

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, öteki aday Celil Hekimoğlu'nun 1.5'ar yıllık "dönüşümlü başkanlık" teklifine kapıları kapattı. Muharrem Usta, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, başka bir listeyle birleşmeye kapıları kapatan ifadeler kullanırke

Usta, Hekimoğlu'na kapıyı kapattı!

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, öteki aday Celil Hekimoğlu'nun 1.5'ar yıllık "dönüşümlü başkanlık" teklifine kapıları kapattı.

Muharrem Usta, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, başka bir listeyle birleşmeye kapıları kapatan ifadeler kullanırken şu görüşleri savundu:

İŞTE USTA'NIN PAYLAŞTIĞI TWEETLER

"Trabzonspor için hiç bir şart öne sürmeden şahitler huzurunda verdiğim açık çek, başkanlık sevdası uğruna defalarca reddedilmişse... Merak edilen soru... 

Milyonlarca Trabzonspor taraftarının geleceğinin nasıl teminat altına alınacağı konusudur. Diğerleri teferruattır. Beraber yöneteceğimiz güçlü bir Trabzonspor inşa ederek çocuklarımızın gurur duyacağı bir geleceği tekrar yakalayacağız. Evet sizlerle başaracağız. Sizlerin vereceği destekle kulübümüz herkesin gurur duyacağı bir noktaya kesinlikle gelecektir. Rahat olun. Gelecek kaygınızın farkındayız. İnanın ki bir gün bu kara bulut dağılacak. Geçmişin ışığıyla kimseyi dışlamadan, her türlü hesabı yaparak sizlere güvenerek bu yola çıktık. Ez cümle; Trabzonspor'un bunca sorunu varken tüzükte olmayan bir konuyla geçen bir gün daha. Trabzonspor için fedakarlıksa dün de yarın da sonuna kadar ok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor