Usta: Gelecek sezon çok kıymetli

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, takımın çıkışıyla beraber yükselen taraftar ilgisine işaret etti.

Usta: Gelecek sezon çok kıymetli
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısıyla beraber başlayan çıkışı ve etkilerini değerlendirdi. Kendilerinden beklentileri şimdilik tam olarak karşılayamamış olmalarına rağmen küçük kıpırdanışların bile şehri uyandırdığını belirten Bordo-Mavililer’in patronu, bu tablonun sürmesi için kendilerinin üzerlerine düşen her şeyi eksiksiz yapacağını ifade etti.

Trabzon şehrinin takımıyla beraber yaşadığını hatırlatan Usta, “Taraftarımız saha içinde ve dışında doğru işleri ödüllendiriyor. Medical Park Arena tribünlerinde son 2 maçta 20 bin sayısının altına düşmedik. Bunu çok önemsiyorum. Ayrıca Trabzonlular’ın sadece üst üste gelen iyi sonuçlar için değil, takımın genel performansı sebebiyle takımına sahip çıktığına inanıyorum. Yani bir mücadele, hırs ve formaya layık işler gördüler ve koştular tribünlere” ifadelerini kullandı.

‘Sorumluluğumuz büyük’

Mevcut sezonda her konuda yeni dönemin planlamasını yaptıklarını da sözlerine ekleyen Trabzonspor’un patronu, “Stat, taraftarların alışkanlıkları, futbol takımının yapılanması gibi konular hep bir hazırlık. Bunu ısrarla söylüyorum çünkü gelecek sezon çok kıymetli. Trabzonspor sadece birkaç galibiyetle yetinecek bir camia değil. O nedenle de gelecek sezon için işi başından itibaren, hatta dediğim gibi şimdiden sıkı tutuyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmemek için sorumluluğumuz çok büyük” mesajlarını gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor