Usta düğmeye bastı

Kongre havasına giren Trabzonspor’da, seçim hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Celil Hekimoğlu’ndan sonra göreve talip olan 3. isim durumundaki Muharrem Usta’nın da çalışmalarına başladığı ve çok yoğun bir mesai yaptığı ortay

Usta düğmeye bastı
Kongre havasına giren Trabzonspor’da, seçim hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Celil Hekimoğlu’ndan sonra göreve talip olan 3. isim durumundaki Muharrem Usta’nın da çalışmalarına başladığı ve çok yoğun bir mesai yaptığı ortaya çıktı. 
 
Usta İstanbul’daki kurmaylarıyla proje geliştirmeye devam ederken, daha önceki dönemlerde birlikte hareket ettiği Trabzon kanadı da yönetime her kesimi kucaklayacak isimler yazmanın hareketliliği içinde.
 
Toplantı yapacak
 
Yarın ya da en geç cumartesi günü Trabzon’da olması beklenen Muharrem Usta’nın hafta sonunda listesine alacağı en az 7-8 yöneticiyi netleştireceği, daha sonra da ulusal bazda bir basın toplantısı gerçekleştirerek yol haritasını herkese açıklayacağı belirtildi.
 
Hoca adayı bulacak
 
Usta’nın yaşanan Şota ayrılığından sonra diğer adaylar gibi bir teknik direktör arayışına da girdiği öğrenildi. Başkan adayına birçok farklı teknik direktör önerildiği, ancak Muharrem Usta’nın bu konuda kesinlikle acele karar vermeyeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor