Ünlü yorumcu Trabzonspor'un yeni transferine dikkat çekti! "Son zamanların en sağlam girişi..."

Mehmet Demirkol, Trabzonspor'un Beşiktaş galibiyetini yorumladı.

Ünlü yorumcu Trabzonspor'un yeni transferine dikkat çekti! "Son zamanların en sağlam girişi..."

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ettiği mücadeleye ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Demirkol'un Trabzonspor'a ilişkin yorumları şu şekilde;

"İSTATİSTİĞE BAKSAN SKORU TAHMİN ETMEK İMKANSIZ AMA..."

Trabzonspor yüzde 29 topla oynadı. Olabilir, erken öne geçtiler. Trabzonspor'un 81. dakikada 97 isabetli pası vardı. İstatistiğe baksan skoru tahmin etmen imkansız ama maçı seyrettiğinde Trabzonspor'un kazanmaması imkansız. Beşiktaş, Trabzonspor'un savunmasının arkasına neredeyse top indiremedi.

"MENDY SON ZAMANLARIN EN SAĞLAM GİRİŞİ..."

Trabzonspor bir orta saha dinamizmi ile maçı kazandı. Batista Mendy'nin girişi son dönemlerin en sağlam girişi. Haftanın yıldızlarından biri olabilir. Abdülkadir de ilk yarı iyiydi. Bakasetas başta sallandı ama sonradan uyum sağladı.

demirkol-1.jpg

"GALATASARAY MAÇINDAKİ TRABZONSPOR İLE DAĞLAR KADAR FARK VAR"

Trabzonspor, Beşiktaş'ın orta alanını dağıttı. Trabzonspor, başından sonuna kadar ne istediyse yaptı. Bu seviyede bu kadar az pas denemesi ile bu kadar rakibi sürklase etmek, gerçekten tebrik etmek gerek. Galatasaray maçında izlediğimiz Trabzonspor ile Beşiktaş maçında izlediğimiz Trabzonspor arasında dağlar kadar fark var. Galatasaray maçındaki takım çok yumuşaktı, bu takım çok sert ve nefes aldırmıyor. Hiçbir oyuncu işini gevşek tutmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler