Trabzonspor'un eski oyuncusundan flaş yorum! "Kalite var ama..."

Trabzonspor'un eski oyuncusu Erman Özgür, Pendikspor galibiyetini yorumladı.

Trabzonspor'un eski oyuncusundan flaş yorum! "Kalite var ama..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu Erman Özgür, Trabzonspor'un Pendikspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyeti değerlendirdi.

Erman Özgür'ün maça dair değerlendirmeleri şu şekilde;

"ONUACHU'YU ÇIKARMADI ÇÜNKÜ..."

Trabzonspor'un son 20 dakikalarda oyundan düşen bir takım olduğunu düşünmüyorum. Ama Bjelica geçen hafta yaptığı hamlelerle Trabzonspor'u oyundan düşürdü. Topu önde tutan Onuachu çıkardı, orta sahaya da temposu hala 3. viteste olan Berat'ı soktu. Öyle olunca da oyun tamamen Hatay'a döndü. Mesela Pendik maçında neden Onuachu'yu çıkarmadı? Çünkü Hatayspor maçından dersini aldı.

"MENDY AYNI ŞEYİ BU HAFTA DA YAPTI"

Mendy geçen hafta da atılmalıydı. Hakemin iyi niyeti ile sahada kalmıştı. Aynı şeyi bu hafta yaptı, bu kez atıldı.

"KALİTE VAR AMA SAHAYA YANSIMIYOR"

Trabzonspor'un oyunu istikrarsızlık vadediyor. İki kazanır, bir kaybeder. Böyle böyle gidersin. Kalite var ama sahaya yansımıyor.

Onuachu komple bir santrfor ancak arkasında oynayan Bardhi, Trezeguet ve Visca hiç yok. Ne topla ne de topsuz bir katkı vermiyorlar takıma. Trabzonspor bir türlü oyun üstünlüğünü alamıyor. Maçı da Bakasetas'ın duran top becerisi ve Onuachu'nun formuyla çözdün.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor