Ünal Karaman'dan Sturridge açıklaması! AEK maçında oynayacak mı?

Trabzonspor Teknik direktörü Ünal Karaman AEK maçı öçncesi basın toplantısı düzenledi.

Ünal Karaman'dan Sturridge açıklaması! AEK maçında oynayacak mı?

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, Avrupa Ligi Play-Off 2. karşılaşmasında AEK'yı ağırlıyor. Teknik Direktör Ünal Karaman karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenledi.

Karaman kendisine sorulan Sturridge AEK ve Fenerbahçe maçlarında oynayacak mı sorusuna "Sturridge de zorlanmalar oldu. Profesyonel sporcunun 4 Mayıs'tan beri zihninde baya karışık olduğu ve belli bir yorgunluğu olduğunu dikkate almak lazım. Oyuncumuzu zamanı geldiğinde oynayıp oynamayacağını görürsünüz." ifadelerini kullandı 

Karaman ayrıca "Kimse istedi diye oyuncu almayız, kimse istedi diye oyuncu oynatmayız" diyerek "Kasımpaşa maçında insanların eleştirileri anlıyorum. Ama insanlara ve basına göre değil kendi tercihlerimize göre hareket edeceğiz. İsim olarak Trabzonspor geçmişte önemli transfer ettik. Ekip aklına güveniriz. Arkadaşlarımız önemli arkadaşlar antrenman eksiklerini tamamladıklarında önemli katkılar yapacaktır. Kimse istedi diye oyuncu almayız kimse istedi diye oyuncu oynatmayız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor