Ünal Karaman'dan özel tebrik!

TRabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman 4 futbolcusunu özel tebrik etti.

Ünal Karaman'dan özel tebrik!

Eksikler nedeniyle takımda alternatifi olmayan oyunculara daha fazla forma vermek zorunda kalan teknik direktör Ünal Karaman, 12 günde oynanan 4 maçta 4 ismi sürekli sahada tuttu.

Eksikler nedeniyle takımda alternatifi olmayan oyunculara daha fazla forma vermek zorunda kalan teknik direktör Ünal Karaman, 12 günde oynanan 4 maçta 4 ismi sürekli sahada tuttu. Uğurcan, Hüseyin, Toure ve Kamil 4 maçta toplam 360 dakika görev yaparken, hiç dinlenme şansı bulamadılar. Karaman, bu futbolcuları özel tebrik etti.

ARA VERMEDİLER
Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında cumartesi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına dün başladı. Ünal Karaman yönetimindeki idmanda Sivasspor maçında forma giyen futbolcular rejenerasyon, diğer oyuncular ise telafi antrenmanı gerçekleştirdi.

İZİN TALEBİNE RET
Sivas sınavı sonrası futbolcular teknik direktör Ünal Karaman'dan dün için izin istedi. Ancak Karaman, "Çok yoğun bir maç temposundan çıktık, şimdi izin yaparsanız sakatlık olabilir. Bir idman yapalım, salı (bugün) izinlisiniz" dedi. Karaman'ın oyunculara bugün için izin verme kararı alması soyunma odasında mutlulukla karşılandı. Bordo-mavili takım yoğun maç trafiği nedeniyle 12 gündür dinlenemiyordu.

.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler