Ünal Karaman'dan flaş Olcay Şahan açıklaması

TRabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman düzenlediği basın toplantısında Olcay Şahan ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman'dan flaş Olcay Şahan açıklaması

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman basın toplantısı düzenledi. Karaman gündeme dair açıklamarda bulundu. Olcay Şahan konusunda da açıklamalrda bulunan Karaman "Yaşanan bir süreç var" ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman "Olcay ve diğer oyuncularımızın bizim gerçeğimizle bir hikayesi yok. Bunlar bizim kişisel olarak h,iç bir sorun yaşamadığımız oyuncularımız. Kendi evladımızdan farklı görmeyiz. Burada sorumlu olduğumuz grup hiyerarşisini koruma adıma yaptığımız hamleler var. İnşallah bundan sonraki hayatları mutlu ve başarılı geçer. Olcay’da aynı. Benim kişisel olarak ne problemim olabilir. Yaşanan hiçbir olayda kişisel hiçbir oyunumuz olmadı. Samimi olarak söylüyorum yine benim arkadaşım kardeşim. Trabzonspor’a hizmet ediyorsanız bu grubun heyecanını sevincini diri tutmanız lazım. Bizde kendi çapımızda önlem almaya çalıştık. Yönetim kurulu ile ortak verilen bir karardır. Kişisel bir durum yok. Affedilme noktasında net gelen bir şey yok. Yaşanan bir süreç var bunu biliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler