Ünal Karaman’dan Burak Yılmaz yorumu

Ünal Karaman maç sonu konuştu.

Ünal Karaman’dan Burak Yılmaz yorumu

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Bursaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karaman, “Futbolun içerisinde bunlar olabiliyor. Farkı yakalayacak pozisyonları dav yakaladık. Atmamız gerekiyordu. Bursaspor takımı belli bir dönemde baskı kurdu. Kazanmamız gereken bir maçtı. 2 puanı kayıp olarak görüyorum” dedi.

Karaman, Burak Yılmaz’ın sahadan alındığı sırada gösterdiği tepki ile ilgili olarak “Oyuncular sinir sistemiyle iş yapan insanlar. Farklı davranışlar olabiliyor. Camiayı temsil ediyoruz herkesin sorumluluğu var. Hep ben mantığı doğru olmaz. Yaptığı doğru değil konuşup bir karar alacağız.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
37 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler