Ünal Karaman’a övgüler yağdırdı: Baba gibi…

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu Ünal Karaman ve futbolculara övgü dolu sözler.

Ünal Karaman’a övgüler yağdırdı: Baba gibi…

Trabzonspor’un dün 2-0 kazandığı Kayserispor karşılaşması sonrası maçın adamı olan Ekuban, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da gündemindeydi.

Ahmet Ağaoğlu “Skor önemli. Alınan 3 puan çok önemli. Bundan daha önemlisi annesini kaybeden bri futbolcumuz. Salı günü annesini kaybediyor. Perşembe günü gelmek istiyorum diyor. Cuma günü geliyor ve Kayseri’ye gidiyor. Oynamak istediğini söylüyor. Aslında üzerinde durulması gereken konu bu. Yabancı oyuncuların takımı sahiplenmeleri. Bu kolay bir şey değil. Yurt dışından bir oyuncu gelir takımdaki havaya bakar, kendisini oraya ait hissetmezse ben oynarım paramı alırım der. Faroz’da imza atmasının alakası yok. Takım içinde aidiyet duygusunu hissetmezse olmaz. 11 Ayrı milletten oyuncusunu baba gibi benimseyen bir hoca, Takımdaki oyunculara aynı bakan bir yönetim ve onlara bunun garantisini veren bir yönetim. Bu sorumluluğu alan bir takım kaptanı ve saha içinde bütünleşme. Farklı şeyler yapmak zorundasınız. Çünkü Trabzonspor’da 11 milletten insan var. Bunu yönetmek çok kolay değil. Trabzonspor’un şuan itibari ile bunu çok iyi başardığını değil de iyi olduğunu söylersek doğru olur. Oyuncular birbirlerini ve kenti kabullendiler. Camianın büyüklüğünün farkına vardılar. Bunun sorumluluğunu hissetmeye başladılar ve bir şeyler değişti.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler