Ünal Karaman: "Yusuf Yazıcı bizim değerlimiz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Parma maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman: "Yusuf Yazıcı bizim değerlimiz"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Avusturya kampında oynadığı üçüncü hazırlık maçında İtalya Seria A ligi ekiplerinden Parma Calcio ile 2-2 berabere kaldı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Ünal Karaman, "Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Eksiklerimizi de; güzel yaptığımız işleri de gördük. Hem oyunsal hemde pozisyonal eksiklerimiz var. Bu müsabakaları da bunları görmek için oynuyoruz zaten. Biz görüyoruz, taraftarlarımız görüyor." dedi.

Prag maçında kadronun nasıl şekilleneceği sorusuna Karaman, "Kadromuz şekilli zaten. Fazla oynamayacağız. Burada önemli olan oyuncularımızın morali, güveni. Yeni aldığımız gençlerin haricinde, bizim 1461 Trabzon'dan aldığımız gençler sıkıntılı dönem geçirdiler. Geçen sene kötü bir tecrübe yaşadılar. Gençler, tribünde gördükleri oyuncularla yanyana oynama fırsaı oldu. Çalışacaklar, gayret gösterecek ve kendilerini en iyi şekilde geliştirecek antrenman temposuyla geleceğe hazırlayacaklar." dedi.

"YUSUF BİZİM DEĞERLİMİZ"

Forvet transferi konusuna değinen deneyimli teknik adam, "Sturridge konusundan daha önemli olarak bizim kendi içimizde yaşadığımız sorun var. Antrenmanda yaşanan bir küçük olayda kalkıyorlar ve demediklerini bırakmıyorlar. Onlar bizim çocuklarımız. Yusuf ile alakalı konuyu söylüyorum. Yusuf bizim değerlimiz. Sadeec bizim değil Türkiye'nin değeri. Benim de kardeşim, oğlum. Nasıl bir şey olabilir ki?" dedi.

Taraftarlarla ilgili konuşan Karaman, "Trabzon'dan gelenler var buraya. Bu kulüp onların kulübü. Bu formanın gerçek sahipleri onlar. Onlar sahip çıktıkça bu kulübün sırtı yere gelmez." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor