Ünal Karaman ve Abdulkadir Ömür AEK basın toplantısı düzenledi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Perşembe günü oynanacak AEK maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Ünal Karaman ve Abdulkadir Ömür AEK basın toplantısı düzenledi

Trabzonspor'un Perşembe günü oynayacağı Avrupa Ligi'i Play-Off turu ikinci maçı öncesi Teknik Direktör Ünal Karaman ve Abdulkadir Ömür basının karşısına çıktı

3-1 kazanılan ilk karşılaşmanın rövanşı öncesi Karaman, karşılaşma ile alakalı değerlendirmelerde bulunanan Karaman "Biz onları nasıl yenmişsek onlar da bizi yenebilir" ifadelerini kullandı.

İşte Ünal Karaman'ın açıklamaları: 

Orada oynanmış bir müsabaka ve elde edilmiş bir avantaj var bu bizi mutlu ediyor ancak, siz nasıl onları orada yenmişseniz onların da sizi yenme şansı var. Bu bilinçle hazırlandık. Benim oyuncularım geçen seneden beri bir duruş sergiledi o duruşla beraber buradayız. Bu müsabakaya da hangi oyuncumuzla çıkarsak çıkalım aynı disiplinle oynayacaklar. Geleceğe daha güvenli bakmamızı sağlayacaklar.

Biz hangi oyuncuyla oynarsak oynayalım oyun kalitemizde fark yok. Rakibin oyununu tekrar izledik. Oyun disiplinden kopmayan bir takım. Son maçlarında bizle oynadıklarından daha agresif oynayan bir takım gördük. Hangi oyuncuları seçersek seçelim rakibimize farklı bakma şansımız yok. Biz rakip gördükten sonra her rakibe aynı disiplinle bakacağımızın sözünü buradan veriyorum.

Onlardaki teknik adam değişikliği psikolojisini anlamak mümkün değil. Ama olumlu mu olumsuz mu olacağını yarın göreceğiz. Futbolun doğrularını yapınca tehlikeli bir rakip. Teknik adam değişikliğinin hep bir etkisi olur. Ama umuyorum ki taraftarımızın desteğiyle bize yakışan sonucu alır.

Uzak hedefe gitmeden önce büyük hedefleri büyük oyuncularla kazanırsdınız. Kendi

Sine bir anafikir çıkaran bir oyuncu grubuylayız. Oyuncularımın emeğini ytadsıyamam. Oyuncularımız kendi emekleriyle bir yere taşıdığı için bu camia bu noktada. Yine aynı oyuncu grubuyla götürüyoruz. Yeni katılan arkadaşlarımız bize katkı yapacaklar. Takım kimyasını bozmama adına kullanmadığımız arkadaşlar var. Milli maç arasında bu eksikleri gireceğizx. Hiçbir zaman uzun vadeli söz vermem. En yakın maç en önemli maç. İnşallah güzel sonuç alııp yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir zaman hayal satmadım. Bizim işimiz çalışmak. Oyuncularımın hem yeteneklerine hem karakterlerine çok güveniyorum. İnşallah kendimizle yarışıp takımımız en iyi tere taşıyacağız.

Sturridge de zorlanmalar oldu. Profesyonel sporcunun 4 mayıstan beri zihninin de baya karışık olduğu ve belli bir yorgunluğpunu dikkate almak lazım. Oyuncumuzu zamanı geldiğinde görürsünüz.

Kasımoaşa maçında insanların eleştirileri anlıyorum. Ama insanlara ve basına göre değil kendi tercihlerimize göre hareket edeceğpiz. İsim olarak Trabzonspor geçmişte önemli transfer ettik. Ekip aklına güveniriz. Arkadaşlarımız önemli arkadaşlar antrenman eksiklerini tamamladıklarında önemli katkılar yapacaktır. Kimse istedi diye oyuncu almayız kimse istedi diye oyuncu oynatmayız.

Abdulkadir Ömür ise gruplara kalmak istediklerini belirtip "Umarım Trabnzonspor'u daha yukarılara çıkartırız ifadelerini kullandı:

Ömür "Hocamın dediği gibi oynanmamış bir maç Avantajlı bir skor ancak oynamadan bir şey diyemeyiz. Gruplara kalmak istyoruz. Yarın önemli bir maç var inşallah gruplara kalıp Trabzonsporu iyi yerlere taşırız. Yarın hocam görev verdişği takdirde en iyisini yapmaya çalışacağız. Gol atıp galip gelmek istiyoruz. Umarım bu gol bana nasip olur ama önceliğimiz gruba kalmak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler