Ünal Karaman: "Trabzonspor’un zorluklarından kendimi ayrıştıramam"

Ünal Karaman maç sonunda konuştu.

Ünal Karaman: "Trabzonspor’un zorluklarından kendimi ayrıştıramam"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor teknik Direktörü Ünal Karaman Samsunspor maçı snrası konuştu.

Karaman şunları söyledi;

"Bu maçlar hazırlık müsabakaları. Hem orada hem burada antrenmanlar yaptık. Bunları kaldırmak kolay değil. Verimli bir kamp oldu diyebilirim. Yorgunluk mazeretimiz değil. Umutluyuz inşallah güzel olacak.

Trabzonspor’u bütün olarak ele almak lazım. 1461 Trabzon var. Bizde mi kalacak yoksa 1461 Trabzon’da mı oynayıp iyi bir sezon geçirip bize tekrar gelecek.

Samsunspor’a teşekkür ediyorum. İnşallah arzu ettikleri bir sezon yaşarlar. Ben saha içerisinde her şeyi gördüm. Biz vereceğimiz mesajları onlara vereceğiz. Biz işi magazin boyutunda değerlendirirken onlar daha çok çalışacaklar. Ben olumlu ve olumsuz göreceğimi gördüm.

Burak’ın inanılmaz iştah var. Bu sakatlanıncaya kadarki dönemde de gösterdi. İnşallah Ömür’ü de Burak’ı da takımımızda görürüz. Hepsine ihtiyacımız var.

Trabzonspor ağır şartlardan geçiyor. Eksik bölgeler belli. Bir yandan ekonomik zorlukları bilirken bir yandan da sahada mücadeleci bir takım oluşmasını bekliyorum. Onlar çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah iyi olacak.

Bugünkü maça başlanış kadrosuna baktığınızda üst seviyede rakibe oyunu oynatmayacak kadro değil. Daha çok oynama yönünde bir kadro. Her gün üzerine bir şeyler koyarak çalışacağız. Her şeyiyle hazır bir takım çıksın isterim. Kiralıklardan gelen 10-11 oyuncu kullandım. Genç oyunculardan savunma oyuncuları çıkardım. Bu tarz zorluklar bir teknik adamı zorlayabilir. Ama ben Trabzonspor’un zorluklarından kendimi ayrıştıramam. Buradan çıkacak yan binaya geçecek orada devam edecek. Bugün oyuncumuzun gösterdiği takım oyuncusu kimliğini inşallah diğer oyuncularımızdan da görürüz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor