Ünal Karaman: Sturridge değişikliği farklı algılanmasın

Trabzonspor, Konyaspor deplasmanından 3 puanla döndü.

Ünal Karaman: Sturridge değişikliği farklı algılanmasın

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 16. Haftasıonda deplasmanda Konyaspor’u 1-0 mağlup eden Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

Karaman “Oyuncularım kaybettikleri müsabakalarda kötü oynamışsak söylüyorum. Ciddi sakatlıklar yaşadık. Bugün 28. Maçımızı oynadık.Her maç oynayan arkadaşlarımız var. İlk yarıyı 29 maçla bitireceğiz. Bir oyuncu bir sezonda 29 maç oynuyorsa iyidirler. Bir samimiyetin içindeler mutlu oluyoruz. Bu sonuçta futbol. Her şeye rağmen samimiyetten ve ortaya koyulan futboldan memnunum.” Dedi.

Sturridge değişikliği ile alakalı da konuşan Karaman “Sturridge’nin biraz kırgınlığı vardı. “Hocam deneyeyim” dedi devre arasında kırgınlığı artınca çıkayım dedi. Böyle bir karar aldık. Tribünde de olsa arkadaşlarına katkı yaparlar. Değişikliğin farklı algılanmasını istemem.” İfadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı için de açıklamalarda bulunan Karaman “Yusuf yazıcı bizim için önemli bir değer . Yusuf’un sakatlık halini görünce çok üzülürüm. Benimle vakit geçirmiş oyunculara bağlanırım. Allah kimseye sakatlık yaşatmasın.” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor