Ünal Karaman : Sosa ve Mikel insiyatif aldı

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman Ankaragücü maçı öncesi konuştu

Ünal Karaman : Sosa ve Mikel insiyatif aldı

Haber61 - Spore Servisi

Trabzonspor, Süper Lig’in 12. Haftasında Ankaragücü’ne konuk oluyor. Teknik direktör Ünal Karaman karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada Sosa ve Mikel’in insiyatif aldığını belirtti.

Karaman “Her insan kendinde olan değerleri kullanabilir. Ankaragücü başkanını tanıyorum hayırlı olsun. Mustafa hocayla konuştum. Hancı yolcu hikayesi bu işler böyle gidecek. Biz sakatlıklarla onlar ekonomik şarlar içinde elindekiyle mücadelede ediyor. Biz kazanmak istiyoruz onlar da farklı bir motivasyonla mücadele edcek.

5 sakatımız 2 cezalımız var. Gelmeye en yakın olan Daniel ile Ekuban gibi gözüküyor. Bazen kısalabilir bazen uzayabilir. Sosa insiyatif aldı Mikel birkaç antrenmanla bizimle oldu. Bu durumlarda çözüm yapacak sadece biz değiliz. Oyuncular da insiyatif alacak. Onlar insiyatif aldı biz de değerlendirdik.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor