Ünal Karaman puan kayıpları sorusuna böyle cevap verdi

Ünal Karaman’dan önemli açıklamalar…

Ünal Karaman puan kayıpları sorusuna böyle cevap verdi

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Bursaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrasında düzenlenen bazın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Karaman, “İki puan kaybettiğimiz için üzgünüm. Gelen destekleyen taraftarlarımız vardı. Arzu edelim üç puanla tamamlayalım ama kayıp hanesinde iki puan var. Çok pozisyon olmasına rağmen değerlendiremedik. Oyunun her an har saniyesini aynı tempoda getirmek mümkün değildi. İkinci yarının ortalarında Bursaspor’un baskısı oldu. Şimdi benim iki forveti çıkarmam eleştirilebilir ama baskı yiyorduk o baskıyı kırmak için bunu yaptım. Sonuç değince bunları konuşmak normal” dedi.

Burak Yılmaz’ın gösterdiği tepki ile ilgili olarak konuşan Karaman, “Oyuncular sinir sistemi ile iş yapan insanlardır. Onu bir o şekilde anlayışla karşılayabilirim. Bu birinci boyutu. Ancak biz takım sporu yapıyoruz. Nasıl camiaya kaşı sorumluluklarım varsa onların da sorumlulukları var. Biz dahil oyuncu arkadaşlarına dahil taraftarlara karşı sorumluluklarına karşı sorumlukları var. Bu sorumluğum yerine getirmemiştir. Tasvip etmiyorum. Kendisiyle konuşacağız.” İfadelerini kullandı.

Karaman Açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Bu kadar pozisyona girdiğinde atamıyorsan bir fatura kesilecektir. Basit hatalar pahalıya mal oluyor. Bizim bu hataları yapmamız gerekiyor. Miş-muş onları konuşuyoruz belki ama hata yaptık golü yedik. Bu dakikaya getiren takımın o dakikadan sonra golü yememesi lazım. hata yaptık golü yedik üzgünüm. Ben teknik adam olarak görevimi iyi yapmıyorum ona bağlıyorum. Rakip kaybetti diye bizde mi kaybetmeyelim. Bizde arzu ediyoruz ki kazanalım. Belki kadro ve oyuncu tercihlerinde hata yapıyoruz kendimizi de bir hesaba çekelim bu puan kayıplarından sonra.”

BEN YETERSİZİM HERALDE

Ünal Karaman bir basın mensubunun yaşanan puan kayıplarını neye bağlıyorsunuz sorusuna “Bir tek neden kalıyor herhalde ben yetersizim oyuncu tercihlerini yanlış yapıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
123 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor