Ünal Karaman: "Kulağımıza küpe olsun"

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Ümraniyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Ünal Karaman: "Kulağımıza küpe olsun"

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman berabere kalınan Ümraniyespor mücadelesi sonrası açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman, "Herkes oyununu oynamaya çalışıyor. Alt ligleri küçümsüyorlar belki ama oralarda ne kadar iyi oyuncular olduğunu görmüş olduk. Ahmet Hoca da çok iyi bir takım kurmuş, onu tebrik ederim. Bu zor dönemde bize katılacak bazı oyuncularımızın form seviyelerini yukarıya çekerek bazı oyuncularımızı da dinlendirdik. İkinci yarıya başlarken, Hüseyin'in ve Abdulkadir'in de ağrıları vardı. Şükür ki maçı sorun çıkmadan tamamladık. Ortak bir müsabaka olacak. Umarım İstanbul'daki maçta arzu ettiğimiz sonucu alırız." dedi.

Genç kaleci Arda'nın performansı hakkında konuşan deneyimli teknik adam, "Kendisi için takımım adına çok memnun oldum. O gerçekten önemli bir takımın maçını üstleniyor. Biz de Arda'yı zor durumda bırakabilecek pozisyonlara sokmak istemedik ama bazı hatalar yaptık." dedi.

"KULAĞIMIZA KÜPE OLSUN"

"Bu tür maçlar bizim için iyi oluyor. Biz ne kadar anlatsak da bazen kendimizi fazla abartabiliyoruz. Bunlar kulağımıza küpe olsun. Onlar da bu maçtan gereken dersleri çıkaracaklardır. Zor müsabakalar oynuyoruz. Bazen onlara kızamıyorum çünkü onları anlayabiliyorum. Farklı bir seçeneğimiz olmadığı için aynı oyuncularla devam ediyoruz. Sosa belki maça kadar bizimle 1-2 antrenmana katılacak onu riske etmek istemeyiz. Uğurcan'dan net bir bilgi bekliyoruz. Novak'a kalsa 'Ben maça kadar hazır olurum' diyor. Onların özverisi görmezden gelinemez. Basit hataları onlara yakıştıramıyorum. Şartlar ne olursa olsun en iyi şekilde Galatasaray maçına çıkacağız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler