Ünal Karaman ile sözleşme imzalamak için neyi bekliyorsunuz?

Hayrettin Hacısalihoğlu, “Ünal Karaman ile artık sözleşme yapılması lazım” dedi.

Ünal Karaman ile sözleşme imzalamak için neyi bekliyorsunuz?

Eski Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Ünal Karaman’ın sözleşmesiyle ilgili konuştu. Karadeniz’in sorularını yanıtlayan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Sezon başında göreve getirildiğinde ‘acaba’ diyenlerin yüzde 90’ı artık Ünal Hoca’ya güveniyor. Yaptıkları ortada. 20 yaşındaki ekip ile 30 yaş üstü oyuncuları harmanladı. Daha çok sorumluluk aldı. İşi oluruna bırakmadı” dedi.

BU YAPILIRSA MOTİVASYONU ARTAR

Ünal Karaman ile sözleşmenin hemen yapılması gerektiğine dikkat çeken Hayrettin Hacısalihoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “4 hafta kalmış. Gidecek ve gelecek oyuncuların tespiti, iyileştirme yapılacakların belirlenmesi lazım. Ben kimseyi zan altında bırakmak istemem. Bunu yaparlarsa hem hocaya motivasyon olur. Bir an önce Ünal Hoca ile sözleşme yapılmalı. Bu konuda oldukça geç kalındı. Neden beklenildiğini anlamış değilim.”

ŞENOL PARACI, ERSUN YANAL BİZİM UŞAK!

Trabzonspor Şenol Güneş gibi bir değere sahip çıkmadığını dile getiren Hacısalihoğlu, “Şenol Güneş buraya kaç kere geldiyse hep kovularak yollandı. Ama bir kuruş tazminat almadan gitti. Ersun Yanal ise her geldiğinde tazminat alarak gitti. Bakıldığında Şenol paracı, Ersun bizim uşak oldu. Şenol Güneş başka takıma gidince ‘neden gitti, bizi sattı’ deniliyor. Ersun Yanal’a yok zamanda 5.5 milyon TL tazminat verdik. 500’ünü kes dedik. Onu da yapmadı” dedi.

(Karadeniz)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor