Ünal Karaman ideali arıyor!

Ünal Karaman Göztepe maçında kadroda revizyona gidecek.

Ünal Karaman ideali arıyor!

Fırtına ideal 11’ini henüz bulamadı. İç saha performansı ile deplasman arasındaki fark buna bağlanıyor.

Süper Lig'de iç sahada iyi sonuçlar almasına rağmen deplasmanda aynı başarılı performansı sergileyemeyen Trabzonspor kadro istikrarını da sağlayamadı. Geride kalan 5 haftada sadece iki maça üst üste aynı onbirle çıkabilen Fırtına, diğer maçlarda ise hep farklı onbirlerle mücadele etti. Bordo-mavili ekipte en büyük sorun olarak geçen sezon olduğu gibi sakat ve formsuz oyuncular gösteriliyor. Teknik direktör Ünal Karaman bu durumu düzeltmek için çözüm arayışlarını sürdürüyor.

VAHİD AMİRİ İLK 11'E
Karaman'ın hem Alanyaspor maçında alınan mağlubiyet hem de Vahid Amiri'nin hazır hale gelmesi nedeniyle yine kadroda revizyon yapması bekleniyor. Sakatlığı geçen ve performansı her geçen gün iyiye giden İranlı oyuncuyu 11'e almak isteyen bordo-mavili çalıştırıcı, Olcay Şahan ile Yusuf Yazıcı'dan birisini kulübeye çekmeyi planlıyor. Karaman ayrıca geçen sezon yaşanan olumsuz tablonun tekrarlanmaması için de büyük çaba harcıyor. Tecrübeli hoca, bu yönde oluşturulmak istenen havayı dağıtmak için oyuncularıyla sık sık bir araya gelip, moral aşılıyor.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler