Ünal Karaman hakkında flaş yorum: Sakin olacaksın!

Trabzonspor’un efsane ismi Ali Kemal Denizci, Akhisar karşılaşması öncesi Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman hakkında flaş yorum: Sakin olacaksın!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor’da hafta içi düzenlenen basın toplantısında basın mensubları ile Ünal Karaman arasında soğuk rüzgarlar esmişti. Trabzonspor’un efsane ismi Ali Kemal Denizci yaşananları değelendirdi. Denizci, gazeteler seni nasıl övüyorsa eleştirdiğinde de sakin olacaksın ifadelerini kullandı.

Ali Kemal Denizci “Bir tarafta Şenol Güneş bir tarafta Ünal Karaman basına kızdı. Ünal bizim kardeşimiz, hocamız. Bazı şeylerden çok bunalmış, bunalmayacaksın. O kızdığı gazeteler daha önce seni nasıl övüyorsa, şimdi eleştirilere de göğüs gereceksin, tölerans göstereceksin. Ünal yolun başında çok şeyi öğrenecek. O kadar sinirlenmesinin de bir anlamı olmayacak. Düzelecek diye düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Trabzonspor’un hedefleri konusunda da açıklama yapan Denizci “Biz Avrupa’dan daha çok yapılanmanın derdindeyiz. Akhisar için zor maç. Bizim toleransımız var.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler