"Ünal Karaman devrim yapıyor"

Karaman'a uyarı geldi

"Ünal Karaman devrim yapıyor"

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman'a övgü dolu sözler geldi. Süper Lig'de haftayı Milliyet'e değerlendiren Şansal Büyüka, Karaman'ın devrim yaptığını söyledi. İşte Büyüka'nın değerlendirmeleri;

Trabzonspor son puan kayıplarına hiç üzülmesin... Aslan gibi oynuyorlar, yeniden doğuyorlar. Ünal Karaman adeta bir devrim yaratıyor. Devrim, şampiyonluklarla yaratılmaz, devrim sonrası şampiyonluklar gelir. Trabzonspor, ışık saçan “banko” gençleri ile bugünleri kaybetse bile, yarınlara, geleceğe büyük hedeflere koşuyor.

Bu yapılanmayı şampiyonluktan daha önemli buluyorum. Sivas maçı bitti, değerli dostum, Trabzon basın temsilcisi Can Karyağdı'ya mesaj attım: “Can, puan kaybı için üzülmeyin. Müthiş oynuyorsunuz. Hocaya tebriklerimi ilet.”

Artık şunu kabul etmeliyiz; Trabzonspor'a, Türk futboluna kazandırılacak bir genç, bir şampiyonluğa bedeldir. Ünal Hoca'nın yüreği, cesareti, gençlere duyduğu güven, bir-ikisi dışında, keşke başka hocalarımızda da olabilse...

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler