Ünal Karaman: Bu statta oynayacak futbolcular mazeret üretemeyecek

Trabzonspor’un efsane oyuncularından ve bir dönem Trabzonspor’da yardımcı antrenör olarak görev alan teknik adam Ünal Karaman Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman: Bu statta oynayacak futbolcular mazeret üretemeyecek

Şenol Güneş Stadı’nın açılışında Trabzonspor’lu eski futbolcularla birlikte gösteri maçı için sahaya çıkan Ünal Karaman, maç sonunda Haber61’e konuştu.


Türkiye’de son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle üzüntüsünü dile getiren Ünal Karaman, “Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Hep birlikte çok zor zamanlardan geçiyoruz. İnşallah bu millet bu zor günleri de atlatacak.” dedi.

Kalabalık bir izleyiciyle açılışı gerçekleştirilen Şenol Güneş Stadı’nı beğendiğini dile getiren Karaman, “Biz son dönemlerin futbolcularıydık hem tesis hem de imkân olarak bu tesisleri gördüğüm zaman arkadaşlarla beraber ‘biraz antrenmanla beraber kendimizi ne kadar zorlayabiliriz’ diye kendi kendimize sorduk.  Oynayacak olan arkadaşlarımız son derece şanslılar en azından üretecekleri bir mazeret söz konusu değil. Gerçekten güzel tesisler. Elbette ki güzellikte son yoktur. Şehrimize, ülkemize hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız izleyenlere keyif verecek müsabakalar oynarlar. Bu şehri layık olduğu yere taşırlar.” diye konuştu.

Trabzonspor’un inişli çıkışlı grafiği sorununu yanıtsız bırakan Karaman, “Trabzonspor iyi yöneticilere, tecrübeli teknik adamlara sahip. İnanıyoruz ki onlar gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyor ve bu takımı hak ettiği taşımak için gayret gösteriyorlar.” şeklinde belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor