Ünal Karaman: "Benim formamı kim giymişse o değerlidir"

Ünal Karaman maç öncesi konuştu.

Ünal Karaman: "Benim formamı kim giymişse o değerlidir"

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor’un Teknik Direktörü Ünal Kamaran Ankaragücü karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman, "Türk futbolcunda olmazsa olmaz camialardan biri. Buradan bütün Ankaragücü dostlarına selam olsun. Sezonda bu tarz sürprizler olabiliyor. Gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz. Ne kadar güçlü olduklarını gösterdiler. 12 transfer yaptılar. Çıkış müsabakası olarak görecekler. Onların açısından da bizim açımızdan da zor bir maç olacak. Bizim açımızdan yabancı ülkelerden gelen oyuncularımızı dahi yabancı görmeyiz. Onlar bizim evladımızdır. Benim formamı kim giymişse o değerlidir. Trabzonspor gerçeklerini de yok sayamazsınız. Sorumluluk alınması gerekiyor. Onlar uyandıkça bizde cevap vermeye çalışıyoruz. Bu özveriyi gösterenlere cevap vermeye çalışıyoruz. Sosyal manada da gelişimlerini sağlamaya çalışıyoruz. Geç kalan arkadaşlarımız var başka takımlarda alt liglerde forma giyen arkadaşlar var onların biraz daha hızlı koşması lazım. Amiri ve Hosseini’ye ihtiyacımız var. Ne kadar kaliteli oyuncu o kadar kaliteli antrenman. Umarım kısa zamanda Sosa ve Pereira’da gelir ve kadro derinliğimiz artar. Zamanla performanslarını yukarı çekebiliriz. Onun için bir an önce gelmemeleri lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor