Ünal Karaman: "Bazı desteklerde gerekiyor..."

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman: "Bazı desteklerde gerekiyor..."

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzosnpor teknik direktörü Ünal Karaman kaybedilen Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Karaman, "Öncelikle mağlup olmamıza rağmen oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Sezon başından beri gayret gösteriyorlar. Bu sürecin içerisinde zolandığımız durumlar oluyor. Bununda araya inceler girdiği zaman daha fazla oluyor." dedi.

Rodallega'nın ağrı kesicilerle sahaya çıktığını belirten Karaman, "Rodallega ağrı hissetti, Nwakaeme'de öyle. Ağaoğlu yönetiminde yönetim kurulumuzun bir duruşu var ve oyuncularımızında bir duruşu var."dedi.

"BAZI DESTEKLER GEREKİYOR..."

"Bazı desteklerde gerekiyor. Bunu sezon  başından beri alabildiğimizi söyleyemem. Mücadeleye devam edeceğiz. Kadro yapılanmamız varç Belki uzun yıllara dayalı bir sistemimiz yok belki biz bu gençleri yeni yeni kullanmaya başladık fakat oyuncuların olgunlaşması lazım."

"JOSE SOSA ÇOK ÜZGÜN"

"Jose Sosa kampa zamanında geldi ev özverili bir şekilde tedavisine ve çalışmalarını devam ettirdi. Kendisi şuan soyunma odasında ve neredeyse arkadaşlarından iki kat daha üzgün. Onun şuan sakatlığı söz konusu. Tedavisi biraz süreceğe benziyor fakat o hayli istekli. Ama bizim bir koruma görevimiz var ve maç kazanmaktansa oyuncumuzun sağlığı bizim için önemli."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor