Ünal Karaman: Başarıyı abartmamak lazım

Ünal Karaman Kayserispor maçı ardından Haber61’e konuştu

Ünal Karaman: Başarıyı abartmamak lazım

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, Kayserispor'u 4-2 mağlup ederken maç sonu Teknik Direktör Ünal Karaman Haber61 mikrofonlarına özel açıklamlar yaptı.

Karaman "Öncelikle kazanmak güzel. Sezon başından beri oyuncarlımız inanılmaz bir duruş gösterdi. Özellikle orta saha oyuncularımız konusunda sıkıntılar yaşadık. Hepsi özverili şekilde oynadı.
Hedefimiz şuandan itibaren aynı ciddiyetle Konyaspor maçı sonrası yok. Önce önümüzdeki maç. Trabzonspor Avrupa kupalarına idmanlı bir takım. Bazı sorunlar daha önce yaşanmış olabilir. O dönemki disipline bakmak lazım. Bir de bu sezonki başarıyı abartmamak lazım. Oyuncularımızın inanılmaz özverileri bu başarıları haketti. 
Oyuncularımızın değerli olmasından tabiki mutluluk duyarız. Arkadaşlarımız daha genç ve şuan hedefi olan bir kulübüz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler