Ünal Karaman: Aynı sıkıntıları Krasnodar da yaşıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Krasnodar maçı öncesi açıklamlarda bulundu.

Ünal Karaman: Aynı sıkıntıları Krasnodar da yaşıyor

Trabzonspor'un yarın karşılaşacağı Krasnodar maçı öncesi Teknik Direktör Ünal Karaman yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Her müsabaka önemlidir ve değerlidir diyen Karaman "Zaman içinde yüksek şiddetle çalışıyorsunuz bu nedenle takımların yaşadığı zorluklar oluyor. Biz de yaşadık. Krasnodar da bu sorunları yaşadı. Defalarca söyledim her müsabakaya oyuncularım aynı ciddiyetle hazırlanıyor. Bazı pozisyuonlarda eksiğimiz olsa da oynayan arkadaşlarımızın tamamı niyetlerini en üst seviyede tuttukları için mücadele ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Her rakibin silahalrı ve zaafları var diyen Karaman "Krasnodar gerçekten başarı çıtasını üst seviyeye çekip son dönemlerde iyi transferlerle ve altyapıdan çıkardığı futbolcularla Rusya'da renk veren bir takım oldu. Zor bir müsabaka olacak. Etkili futbolcuları var. Kısmen bizim yaşadığımız sıkıntıları onlar da yaşıyor." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor