Umut Bozok: Kazanıp yolumuza devam edeceğiz

Trabzonspor’un golcüsü Umut bozok Monaco maçı öncesinde konuştu.

Umut Bozok: Kazanıp yolumuza devam edeceğiz

Trabzonspor yarın akşam Avrupa Ligi'ndeki rakibi Monaco ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Umut Bozok açıklamalarda bulundu.

Umut şu ifadeleri kullandı:

Monaco’da üzgün senaryolar vardı. Ama 10 kişi iyi mücadele ettik. Fransa liginin en iyi takımlarından biri. Tabiki taraftarımızın önünde iyi mücadele etmemiz lazım. Tatbiki kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.

Tabiki gol kralı olunca gurur verici bir şey. Kim ne konuşursa konuşsun benim için problem değil Benim için önemli olan sahada gol atmak ve takımıma katkı sağlamak.

Normalde Türk futbolcular, Avrupa’ya gitmek istiyordu. Benim ters oldu. Aslında ben söylemiştim daha önce. Türkiye’ye hiç gelmeyi düşünmüyordum. Ama Kasımpaşa’ya gelme şansım oldu. Sağ olsun Kasımpaşa’da çok iyi şekilde karşıladılar, çok güzel bir sezon geçirdik. Şimdi şampiyona takıma geldim. Fransa’ya göre bakmak gerekirse: Trabzonspor gibi büyük kulübe gelince Avrupa ile fazla fark yok. Büyük bir camia, büyük kulüp… Yetenekli kaliteli oyuncularla oynuyoruz. Hocalarımız çok yetenekli, tecrübeli ve iyi insanlarla çalışıyoruz. Bence Avrupa’ya göre Trabzonspor gib bir takım için büyük fark yok. Belki bir gün Avrupa’ya da dönebilirim, ya da Türkiye’de kalabilirim. Benim için bir fark yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler