Ülkü Ocaklarından ASKF’ye ziyeret

Ülkü Ocakları Başkanı Altınışık ve beraberindekiler ASKF'yi ziyaret etti.

Ülkü Ocaklarından ASKF’ye ziyeret

Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık ve Yönetim Kurulu ASKF’yi ziyaret ederek hayırlı olsun  dileklerini iletti. 


Yapılan ziyarette Mihrab Altınışık yaptıkları, gençlerin uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan kurtulması için yapmış  oldukları projeler hakkında bilgi vererek, ASKF nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyerek Trabzon’a güzel hizmetler getirdiklerini dile getirdi.

ASKF Başkanı Cahit Erdem de her zaman sosyal projelere destek verdiklerini gençlerin bu yönde  yaptıkları çalışmalarından gurur duyduklarını,sosyal  projelerin hayata geçmesi noktasında her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

İl Başkanı Mihrab  Altınışık’ın ASKF başkanı Cahit Erdem’e Allah lafzı  olan Güzel Bir çerçeve ederek hatıra fotoğrafı çekilmesi sonrası ziyeret sona erdi.

Ülkü Ocaklarından ASKF’ye ziyeret

Ülkü Ocaklarından ASKF’ye ziyeret
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor