Ulaştırma Bakanı Turhan "Benim Trabzonspor'dan isteğim...."

Trabzonspor Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

Ulaştırma Bakanı Turhan "Benim Trabzonspor'dan isteğim...."

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düenlediği bayramlaşma törenine, spor ve siyaset camiasının yanısıra taraftarlar da katıldı. Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan da bayramlaşma törenine katıldı.

Bakan Turhan "Benim Trabzonspor'dan isteğim şampiyonlukları yeni nesillere de yaşatmalarıdır" dedi Turhan "Trabzon’da en güzel bayramlaşma ortamı burada kendini gösteriyor. Bu da bize bunu gösteriyor ki Trabzonspor Trabzonluların ortak değeri,davası. Trabzonspor Anadaolu'ya şampiyonluklar taşımış bir kulüp. Biz gençliğimizde şampiyonluk coşkularını yaşadık. Benim arzum isteğim de yeni şampiynonlukları şimdiki gençlere yaşatmak." ifadelerini kullandı.

Torunlarının bazılarını Trabzonsporlu yapamadığını belkirten Turhan "Mesela ben torunlarımın bazılarını Trabzonsporlu yapamadım. Çünkü ne yazıkki onların doğduğu tarihten itibaren Trabzonspor’un bir başarısı yok. Bunu yeniden sağlamalıyız. Bize her yer Trabzon. Herşeyden önce ahlaklı şekilde mücade edelerek Trabzonspor’a şampiyonluğu kazandırmanızı ümit ediyorum." dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor