Ulaş Özdemir: " Trabzonspor için yeni projeler yolda"

Trabzonspor Genel Müdür Yardımcısı ve Medya İletişim Sorumlusu Ulaş Özdemir Haber61'e konuştu

Ulaş Özdemir: " Trabzonspor için yeni projeler yolda"

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor bayramlaşma töreninde Trabzonspor Genel Müdür Yardımcısı ve Medya İletişim Sorumlusu Ulaş Özdemir Haber61'e açıklamada bulundu.

Son dönemde özellikle keşan desenli formanın tanıtım filmiyle dünya genelinde ses getiren Trabzonspor'da işin başındaki isim olan Özdemir, gelecek günlerde de yeni projelerin olacağını söyledi.

Özdemir " Yaklaşık 4 yıldır bu tarz çalışmalar yapıyorduk. Ama bu çalışma çok farklı bir yere gitti. Türkiye'de beğenilmesini tahmin ediyorduk ama uluslararası düzeye taşınması işi başka bir boyuta götürdü. Tamamen Trabzonspor Medya Merkezi'nin kendi içerisinde planladığı organize ettiği bir çalışma. Bu işin uluslararası boyutta konuşulması, Trabzonspor zaten biliniyor ama bu düzeyde oralarda olması hepimizi gururlandırdı. Sizler de sağolun yaptığınız haberlerle hep destek oldunuz. Yeni projeler de var.  Çalışıyoruz üzerlerinde, İnşallah daha güzellerini taraftarlarımızla camiamızla buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor