Uğurlu Trabzonspor’a uğurlu gelmiyor

Trabzonspor Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Uğurlu Trabzonspor’a uğurlu gelmiyor

Haber61 - Spo Servisi - Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 24. Haftasında Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.


13 Mart pazartesi günü saat 20:00’de Manisa 19 Mayıs stadında oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Cem Satman ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Erkan Engin yapacak.

YAŞAR KEMAL UĞURLU’NUN TRABZONSPOR KARNESİ

Yaşar Kemal Uğurlu Trabzonspor’un bugüne kadar 5 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu maçlarda 2 galibiyet 3 mağlubiyet elde ederken beraberlik yaşamadı. Trabzonsporlu oyuncular bu karşılaşmalarda 1 kırmızı kart görürken rakip takım oyuncuları da 1 kırmızı kartla cezalandırıldı. Yaşar Kemal Uğurlu Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı 1 karşılaşmada görev yaptı ve bordo mavililer bu karşılaşmada Bursaspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Trabzonsporlu oyuncular bu karşılaşmada 1 kırmızı kart gördü.

 YAŞAR KEMAL UĞURLU’NUN AKHİSAR BELEDİYESPOR KARNESİ

Yaşar Kemal Uğurlu Akhisar Belediyespor’un bugüne kadar 8 karşılaşmasında görev yaptı. Akhisar Belediyespor bu maçlarda 4 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Akhisar Belediyesporlu oyuncular bu maçlarda hiç kırmızı kart görmedi. Uğurlu Akhisar Belediyespor’un evinde oynadığı 2 karşılaşmada görev yaptı. Manisa Temsilcisi bu karşılaşmalarda 1 galibiyet 1 beraberlik elde ederken mağlubiyet yüzü görmedi. Akhisar Belediyesporlu oyuncular bu maçlarda hiç kırmızı kart görmedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor