Uğurcan ve Abdülkadir maç sonu konuştu: Tribünde gördüklerim çok duygulandırdı

Trabzonspor, Basel'i evinde 1-0 mağlup etti.

Uğurcan ve Abdülkadir maç sonu konuştu: Tribünde gördüklerim çok duygulandırdı

Haber61 - Spor Servisi -

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde evinde oynadığı basel karşılaşmasını 1-0 kazandı.

Karşılaşma sonrasında kameralar karşısına beraber geçen kaptan uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür açıklamalarda bulundu.

Uğurcan çakır “Maç için konuşulacak bir şey yok. Ülkemizin başı sağolsun. Gerçekten zor bir ortamda maça hazırlandık. Oynadığım en zor maçlardan biriydi. Ancak tribünde gördüklerim beni duygulandırdı. Burada 150 maç oynadım tribünde her takımdan taraftar vardı. Bu beni çok duygulandırdı.” İfadelerini kullandı.

Abdülkadir Ömür ise “Belki de de şu zamana kadarki en zor en duygulu maça çıktık. Televizyondan izledik çok üzüldük. Maddi manevi dışında sadece dua edebildik. Onlara bir nebze moral verebildiysek ne mutlu bize. Bütün başkanlar buradaydı. Birlik ve beraberliğimizi gösterdik. Elimizden gelen ne varsa vermeye çalışacağız.

Bizim karakterimiz gereği Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş farketmez taraftarlara saygı gösteriyoruz. Futbolu dünyadan çıkardığımızda büyük bir boşluk olabilir. Biz rakip takım taraftarlarına saygı gösteriyoruz. Biz Fenerbahçe stadına gittiğimizde onlara saygı gösteriyoruz, fotoğraf isteklerine karşılık veriyoruz. Onlar buraya geldiğinde aynı saygıyı gösterirsek sıkıntımız kalmaz.” İfadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor