Uğurcan Çakır'ın babası Mustafa Çakır: Ben onu şampiyon kadrodaki resimde görmek istiyorum

Trabzonspor’un yıldızı Uğurcan Çakır’ın babasından duygulandıran açıklama.

Uğurcan Çakır'ın babası Mustafa Çakır: Ben onu şampiyon kadrodaki resimde görmek istiyorum

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor evinde ağırladığı Adana Demirspor’u 2-0 ile geçti.

Karşılaşma sonrasında Haber61 mikrofonlarına konuşan Uğurcan Çakır’ın babası Mustafa Çakır özel açıklamalar yaptı.

Mustafa Çakır şu ifadeleri kullandı:

Bence beklediğimiz gibi bir maç oldu. Adana Demirspor da iyi bir takım kurmuş. İyi oynadılar. Trabzonspor her zamanki gibi sabırlı oyunuyla sonuca gitti. Mutluyuz.

Maçın adamı Hamsik’ti. Sıkıştığımız anlarda topu her ayağı a aldığında takımı rahatlattı. Attığı goldeki deparı ve o yaşta sahada basmadık yer bırakmaması benim için önemliydi.

Oğlu Uğurcan Çakır hakkında da konuşan Mustafa Çakır “ Biz doğuştan Trabzonsporluyuz. Trabzonspor’un bütün şampiyonluklarında tribünde olan birisiyim. İstanbul’da olsak bile çocuklarımızı Trabzonspor sevdasıyla büyüttük.

O süreçte tahmin ediyorum pandemi ve milli takımımızın Avrupa şampiyonasındaki durumundan dolayı Trabzonspor beklentileri olarak istediği rakam olamadığı için ve biz de illa gideceğiz gibi bir anlayışımız olmadığı için burada devam ettik mutluyuz.

Ben Onu Şampiyon Kadrodaki resimde görmek istiyorum

Ben onu şampiyon kadrodaki resimde görmek istiyorum. Ondan sonra nereye giderse gitsin.

Bizim birinci önceliğimiz Trabzonspor’un mefaati

Uğurcan’a teklifler de geldi. Reddemeyeceği teklifler de geldi. Ama Trabzonspor’u tatmin etmeyince nasip olmadı. Trabzonspor şampiyon olsun da Uğurcan Çakır 10 sene oynasın bizim için sıkıntı yok.

Trabzonspor emin adımlarla ilerliyor

Geçmişte en ufak şeyde panikleyen bir camiaydık ama bugün görüyoruz ki hocanın da etkisiyle, sabırlı oyunuyla ve seyircilere verdiği mesajla Trabzonsporhedefine emin adımlarla ilerliyor.

İnşallah bu sene bunu başarıyoruz. Bazen takım kurmak galip gelmek yetmiyor başka sorunlar da oluyor. Bu sene sanki her kulvarı daha iyi yönettiğimiz bir sezon gibi duruyor umarız mutlu sona ulaşacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler