Uğurcan Çakır'dan Fenerbahçe maçı açıklaması! "Özel bir motivasyon yok"

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Antalya’da kamp yapılan otelde antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  

Uğurcan Çakır Şunları söyledi;

"KAMPIN BİZE İYİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Sezonun ilk bölümünde aslında çok kötü olmadığımızı düşünüyorum. Hocamızın dediklerini sahaya yansıtamaya çalıştık. Ciddi rakiplerle oyandık. Önümüzde ciddi bir rakip var. Bu yıl biraz zor oluyor. Kampın iyi geçtiğini ve bize iyi geleceğini düşünüyorum. İnşallah iyi olur.

Çok oyuncu gidip gelince saha içinde arkadaşının ne yaptığını bilmen gerekiyor. Şampiyon olmak tabi ki istiyoruz. Bir şansımız var o şansın peşinde koşacağız. 

FARKLI BİR OYUN PLANI OLACAK

Dünya Kupasında baya iyi kaleci performansları oldu. Bizde orada olmak ve kendimizi tüm dünyaya göstermek isterdik. Çok iyi performanslar izledim. Bundan sonrada iyi performanslar olacaktır. Messi’yi takip ediyoruz. Geçen sene Tony ve Cornelius ile direk hücumla gitmeye çalışmıştık. Bu sene Visca ve Trezeguet ile geriden oyun kurarak gitmeye çalışacağız. Bu sene farklı bir oyun planı olacak. Ben de hocamızın bu oyun planına uyum sağlayacağımı düşünüyorum. 

EDİN, BRUNO VE DORUKHAN’IN DÖNMESİNE SEVİNDİK

Edin abi son 10 sezonda her sezon 10 gol 10 asist yapmış. Kaybı büyük eksiklikti bizim için. Bruno da öyle. Her futbolcunun yerine oynatacağımız adamlar var ama kalite önemli. Onların dönmesine çok sevindik. Dorukhan’da var. Geri sönmelerine çok sevindik. Saha içinde bize yardım edebilecek isimler. Mutluyuz onlarla oynamaktan.

FENERBAHÇE MAÇI

Çok erken ama kırılma maçı olabilir. Galip gelirsek, bu sallantılı gidişin ardından galibiyet bizim için iyi olacaktır. Aksi sonuç da ligin sonu da değil. Kötü bir şey olacağını düşünmüyorum.

HER KULVARDA BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ

Şampiyonlar ligi Play Off’unda başladı. Gruplarda fena olmayan bir performans sergiledik. 9 puanla gruptan çıkamadık. Basel’le önemli bir maç oynayacağız. Hedef varsa Trabzonspor hep peşinden koşar. Lig de de kupada da iddiamız var. Her kulvarda başarılı olmak istiyoruz. 

HER MAÇA AYNI HAZIRLANIYORUM

Özel maçlar olur derbi maçlar. Çok ekstra bir motivasyon yok. Her maça aynı hazırlanıyorum. Geçen sene de derbi, maçlarda iyi oynamıştık. Her maçın ayrı hikayesi var. Takım arkadaşlarıma yardımcı olamaya çalışıyorum. 

GENÇLERE ABİLİK YAPMAYA ÇALIŞIYORUM

Yetenekli olduklarını görüyoruz. Eksiklerini söylemeye, yardımcı olmaya çalışıyorum. Abilik yapmaya çalışıyorum. Ben abilerimden böyle gördüm. Onlara da böyle yardımcı olmaya çalışıyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor