Uğurcan Çakır ve Doğan Erdoğan'dan samimi sohbet

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Doğan Erdoğan İnstagram canlı yayınına katıldı

Uğurcan Çakır ve Doğan Erdoğan'dan samimi sohbet

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un genç futbolcularından Doğan Erdoğan ile Uğurcan Çakır, İnstagram  üzerinden canlı yayın gerçekleştirdi.

İki futbolcu samimi bir sohbet gerçekleştirirken Doğan Erdoğan moderatörlük rolü üstlenerek Uğurcan Çakır'a sorular yöneltti. Oldukça eğlenceli geçen sohbette ikiliyi binlerce kişi izledi.

Yayından öne çıkanlar şöyle oldu;

Uğurcan Çakır:

Karantina döneminde Espor'a yöneldim. Birçok dizi izledim. Sosyal mesafeye çok dikkat etmek gerekiyor. Sezonun 3. devresini oynayacağız.Kalan 8 maçı da en iyi şekilde tamamlayarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Futbolu çok özledik. Son 15-20 gündür kamp yapıyoruz biraz yorulduk. Hocalarımıza selam yolluyorum. Antrenmanlarda hijyen kurallarına uymaya çalışıyoruz. Maçlarda kurallara ne kadar uyabileceksin bana pek gerçekçi gelmiyor. Her gün bir tarafa gidiyorum. Büyük takımlarla anılmak güzel. Takip edilmek güzel. Ama tabi ki herşeyin sırası var. 

Doğan Erdoğan:

Karantina döneminde ben yemek yapmayı öğrenmeye çalıştım. Bilgisayarda oyun oynadım. Tedbirlere dikkat etmeye çalışıyorum. Örneğin her idmandan önce Uğurcan Çakır'a sarılırdım şakalaşırdık. Şimdi uzağız. Örneğin bugün Guilherme'nin odğum günüydü doğru düzgün kutlayamadık. Lige iyi hazırlanıyoruz. Hocalarımız da yüklemeleri yapıyor.  Maçlar oynanacak ben futbolcular olarak önemli bir sorumluluk üstleniyoruz. Herkes evlerdeyken biz sahaya çıkıyoruz. Tabi insanları bugünlerde insanları eğlendirebileceğiz. Bir de çifte kupa alabilirsek işin kaymağı olacak. Ben yurtdışına erken gittim. 18 yaşında Samsun'dan yurtdışına transfer oldum. Bir şampiyonluk yaşadım ve doğru yere döndüm. Büyük bir takıma gelme fırsatım oldu. Uğurcan uzun zamandır arkadaşım. Milli Takımlardan da tanıyorum. İnşallah seneyi  iki kupayla tamamlarız. Seneye ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil ederiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor