Uğurcan Çakır: Tüm Türkiye nasıl mücadele ettiğimizi gördü

Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenerken maça kurtarışlarıyla damga vuran isim Uğurcan Çakır oldu. Fırtına'nın kaptanı maç sonunda konuştu. Uğurcan zaferin sırrını paylaştı: Bu takımda hata da başarı da herkesin.

Uğurcan Çakır: Tüm Türkiye nasıl mücadele ettiğimizi gördü

Trabzonspor lider gittiği Beşiktaş deplasmanından 3 puanla dönerek rakibiyle arasındaki puan farkını 10'a çıkardı. Fırtına'da maçın kahramanlarından olan Uğurcan Çakır başarılarının sırrını açıkladı.

Yıldız eldiven "Ben yok biz var en önemli sırrımız bu. Takımdaki kimse bireysel olarak başarıyı üstlenmiyor, oynayan oynamayan herkes bu seneye inanıyor. Bizim takımda hata da başarı da herkesin" ifadelerini kullandı. Uğurcan şampiyonluğu hedeflediklerini ancak daha yolun başında olduklarını kaydetti. 25 yaşındaki kaleci "Tüm Türkiye bizim şampiyonluğu ne kadar istediğimizi, şampiyon olmak için nasıl mücadele ettiğimizi gördü. Bu yolun sonunda mutlu olacağımıza inanıyoruz ama daha yolun başında olduğumuzu da biliyoruz" dedi.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor