Uğurcan Çakır orada kupa kaldırmayı seviyor

Uğurcan Çakır Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3 farklı kupa kaldırdı.

Uğurcan Çakır orada kupa kaldırmayı seviyor

Çocukluğunda defalarca kez formasını giyip Olimpiyat Stadı’nda Bordo-Mavili takımı destekleyen Uğurcan Çakır, yıllar sonra Trabzonspor kaptanı olarak çıktığı bu statta 3 farklı kupayı da havaya kaldırdı, bambaşka bir hikaye yazdı.

Uğurcan Çakır için Olimpiyat Stadı’nın farklı bir anlamı var. Öyle ki çocukluk yaşlarında ailesiyle defalarca kez bu stadyuma giden ve Trabzonspor ’u tribünden izleyen Uğurcan, yıllar sonra ne hayal ettiyse gerçekleştirdi, hatta ötesine gitti. İstanbul’dan Trabzonspor’un altyapısına seçilmesinin ardından 2016’da profesyonel olan başarılı kaleci, başarı basamaklarını tek tek çıktı. Onur Kıvrak’ın ardından takımın 1. kalecisi oldu, kaptanlık pazubandını taktı, devamında da A Milli Takım ’da kaleyi teslim aldı.

Uğurcan, son 3 yılda ise Olimpiyat Stadı’nda 3 farklı kupayı havaya kaldırdı. İlk olarak 2020’de Türkiye Kupası’nı kazanan kaptan, geçtiğimiz yıl Abdullah Avcı yönetiminde Olimpiyat’ta Süper Kupa sevinci yaşadı. En sonunda da Süper Lig şampiyonluğu ile koleksiyonu tamamlandı. 70 bin taraftarın önünde Altay maçının ardından lig kupasını sahaya getiren Uğurcan’un bu stattaki hikayesi bambaşka bir anlam kazandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler