Uğurcan Çakır: “Önemli bir galibiyet aldık”

Uğurcan Çakır maç sonu konuştu.

Uğurcan Çakır: “Önemli bir galibiyet aldık”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Uğurcan, “Maça bir golle başladık, ama hayırlısı buymuş. Sonrasında 2-1’e getirdik. Biraz geri çekildik. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Benim kurtarışlarımın bir önemli yok. Takım halinde mücadele etik. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Erken yedik golü. Kendimize çok güveniyorduk. Çok iyi bir hocamız var. Yedikten sonra öne geçebileceğimizi biliyorduk. Galip gelmeyi bildik. Allah nasip etti. Bende konsantre oluyorum. Çalışıyorum. Kurtardıkça özgüven geliyor. Bende takım arkadaşlarım mücadele ederken daha çok savaştım. Zor bir maçtı. Taraftarlara teşekkür ediyoruz.  Takım arkadaşlarıma, hocalarımıza kulüpte çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık. Kupa maçına sonraki maçalara hazırlanacağız hepsini kazanmaya çalışacağız” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler