Uğurcan Çakır o anları anlattı: Ne olduğunu anlamadım!

Trabzonspor, evinde Kayserispor'u mağlup etti.

Uğurcan Çakır o anları anlattı: Ne olduğunu anlamadım!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, Sahasında Kayserispor'u ağırladı. Karşılaşmanın içinde ilginç bir an yaşandı. tribünden sahaya giren bir taraftar Uğurcan Çakır ile selfie çektirdi. Daha sonra güvenlik güçleri tarafından sahadan çıkartılan geç stattan çıkartılmak istenince tribünden tepki geldi.

Trabzonspor'un genç kalecisi uğurcan Çakır Haber61 Mikrofonlarına o anı anlattı. Uğurcan "Ben görmemiştim zaten maçı izliyoırdum. Arkadan gelince bir tuhaf oldum. Abi selfi çekilebilir miyiz dedi. Tabi kardeşim dedim sıkıntı yok. Maç durmuştu zaten karşı kaleci yerdeydi sakatlanmıştı. Selfi çekildi sonra görevliler geldi. Onlara sıkıntı yok dedim. Gidebilir dedim. Sonra bir tartışma oldu ama orayı göremedim." ifadelerini kullandı.

Uğurcan Çakır ayrıca "Çok gitgeller oldu maçta. Biz de çok pozisyon bulduk.Onlarında bizimde çok pozisyonumuz oldu. Bazen bizimde kötü oynadığımız maçlar oluyor kazanmak güzel. Avrupa Kupalarına gitmeyi garantiledik ama önümüzdeki konya ve Beşiktaş maçı var. Beşiktaşı geçme şansımız var inşallah olur." ifadelerini kullanıp gelecek maçları değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor