Uğurcan Çakır: Kalitemize inanıyoruz

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır maç sonunda değerlendirmelerde bulundu

Uğurcan Çakır: Kalitemize inanıyoruz

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 2-1 yendiği karşılaşmada yaptığı kurtarışlarla önemli işlere imza atan Uğurcan Çakır maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Uğurcan performansıyla ilgili gelen soruya “Benim performansımdan çok takım olarak performansımız önemliydi. Herkes var gücüyle çalıştı. “ şeklinde cevap verirken maç için  “Maçın başında gol yemek planımızda yoktu tabi ki. Kendimize inanıyorduk. Kalitemize inanıyoruz. Öne geçtik 3. gole de yaklaştık. Ama Fenerbahçe ile oynuyorsunuz onlar da atabilirdi. “ ifadelerini kullandı.

Taraftarı değerlendiren genç kaleci “Taraftarımız 12. Adam oldu. Herkesle bütünleştik. Galibiyet taraftarlara armağan olsun. Şampiyonluk bu maçlardan geçiyor. Rakiplerimizden puan almamız gerekiyor. Kazanmak çok önemliydi. “ dedi.

Teknik direktör Hüseyin Çimşir’den övgüyle söz eden Uğurcan “Hüseyin hoca zaten Ünal hocanın yardımcısıydı. Taktik bilgisi iletişimi çok iyi. Duyguları bize çok iyi anlatıyor. Onun gibi karakterli bir hocayla çalıştığımız için çok mutluyuz. “ şeklinde konuştu.

Bu yaz gerçekleşen EURO 2020 turnuvasında yer almak istediğini belirten milli kaleci “Gerçekten önemli bir turnuva Euro 2020. Önemli oyuncular var. Orada olmak isterim. Oynayıp oynamamak önemli değil. Şans gelirse hazır olarak gitmeye çalışıyorum.” İfadelerini kullandı.

Uğurcan takım arkadaşı Sörloth’tan da övgüyle bahsederek “Çok iyi bir insan ve çok yetenekli. Bize yaptığı katkılar ortada. Bugün de çok muazzam oynadı. Bir gol attı bir topu direkten döndü. İnşallah bize katkı vermeye devam eder. Ama bugün herkes savaştı, bireysel oyun oynamıyoruz bu takım oyunu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor